KERÁMIA bevonat

AKÁR 2 ÉV GARANCIÁVAL

Kerámia technológia

A bevonat megvédi az autó külsejét, a kezelés után sokkal kevesebbszer kell, karbantartani az autó külsejét. De ez nem minden, íme a legfontosabb előnyök:

UV és OXIDÁCIÓTÓL VALÓ VÉDELEM

Ha az autót gyakran tesszük ki a nap sugarainak, akkor a festék oxidálódik, így a festés megkopik. A kerámia bevonat autóra egy olyan felületet képez, mely nem engedi be az UV sugarakat a festékhez, így véd az UV károsodástól és a festék kifakulásától.

R

SOKKAL EGYSZERŰBB MOSÁS

A kerámia bevonat egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy taszítja a vizet. Ha egy járművön  hidrofób kerámia bevonat van, akkor a víz a felületen gyöngy formát alkot és könnyebben legördül a felületről. Ez azt is jelenti, hogy az iszap és a szennyeződés nem az autó festékéhez (vagy az azokban létrejövő repedésekbe) tapad, így könnyebb a mosása.

VÉDELEM A KÉMIAI FOLTOKTÓL ÉS A MARATÁSSAL SZEMBEN

Az autó hasonlóan komoly ellenségei a savas szennyező anyagok, melyek kémiai reakcióba lépnek a festék anyagával. Az általunk létrehozott, kémiailag ellenálló felület bizonyos szennyező anyagokat fényszűrő hatásához hasonlóan nem engedi le a festékig. Az eredmény az, hogy a gépkocsi ellenáll az illetéktelen festésnek és a maratásnak, feltéve, hogy a szennyeződést időben eltávolítják.

ELKÉPESZTŐEN FÉNYES FELÜLET

A professzionális bevonat növeli az autó gyári festésének fényvisszaverő tulajdonságait is, növeli a festék fizikai mélységét és tisztaságát. Így az autó ragyogóbb, fényesebb, hiszen több felületen tudja visszaverni a beérkező fényeket.

Ha csillogó és mindig tiszta autót szeretnél minimális erőbefektetéssel – keress minket!

Érdekel a kerámia bevonat!

KÉTELKEDSZ? Higgy a SZEMEDNEK!

A kerámia bevonat megvédi autódat a szennyeződésektől, a kopásoktól, a karcoktól. Nincs több karc, kopás, vagy aggodalom hogy meghúzzák az autót. Nézd meg az általunk is elvégzett ÜTÉSTESZTET…

Miért jó a kerámia bevonat autóra?

A kerámia bevonat egy folyékony polimer. Ez a speciális anyag kémiailag kötődik a jármű gyári festéséhez. Állandó vagy félig állandó kötést hoz létre a jármű festékének felületével, így nem lemosható, nem letörölhető. Tartóssága miatt nem igényel ismételt alkalmazást, vagy bármilyen kezelés – akár néhány hónap után – mint a viasz.

Miért Minket válasszon?

r

Több mint 19 év tapasztalat

Kizárólag professzionális, prémium anyagokkal dolgozunk

Z

Munkánkra garanciát vállalunk!

Mi jövőre is itt leszünk! 🙂

Akár az Ön otthonában is elvégezzük a kerámia kezelést!

Döntsön melletünk és bizza valódi referenciákkal rendelkező szakemberekre szeretett autóját!

R
“Ahogyan a frissen mosott ruha, vagy a tiszta otthon komfortérzetet ad az embernek, úgy hat mindenkire a tiszta autó élménye.” (CityWash)

Bejelentkezés kerámia kezelésre:

  Kérem válasszon

  Kerámia bevonat

  150.000.-190.000.-Ft

  bővebben

  A legtartósabb védelem amivel egy autó rendelkezhet. Komplett külső kerámia bevonat ,mely tartalmazza a polírozást ( 2 lépcsőben) , gyártó által előírt zsírtalanítást. Egyterű-Jeep gépkocsikra 190.000.-230.-000.-Ft között mozog. Itt szintén tartalmazza az ár a polírozást, megfelelő-szakszerű zsírtalanítást a Kerámia kezelés előtt.
  Az ár pontos meghatározása egy állapotfelmérés után határozható meg!

  Nano Waxolás

  20.000.-Ft -tól

  bővebben
  A jármű karosszériájának waxos kezelése során a fényezésre egy új bevonat kerül, mely polírozott rétegként csillogó fényű látványt biztosít, és felületet tartósan konzerválja. A lakkszerű és vékony, ám a teflonhoz hasonlóan tartós wax megvédi autóját a későbbi behatásoktól is. Ennek leglátványosabb formája, hogy eső után a víz lepereg autójáról. Az általánosan elérhető csapvízben rengeteg a klór és a vízkő, ez egy hétköznapi kézi vagy gépi mosás után a fényezés mikro-repedéseiben marad meg. Ezzel szemben a fényes speciális wax-rétegen ezeknek esélye sincs.

  A waxolás csak abban az esetben lesz látványos, ha az autó fényezése mély karctól mentes. Az eljárás előtt minden járművet megfelelően polírozni szükséges, a nem polírozott fényezés wax-al történő kezelése nem ad megfelelő eredményt.

  Ózon kezelés

  9.700 Ft

  bővebben
  Az ózon teljesen biztonságos, 100% vegyszermentes fertőtlenítő hatású vegyület ami nem csak a klímaberendezést, hanem a jármű egész utasterét fertőtleníti és egyben szagtalanítja. Az ózon nem hagy hátra maradványszert, nem tesz kárt az autó elektromos rendszerében, nem hagy foltot a kárpiton. A kezelés után rövid idő alatt tiszta oxigénné alakul.

  A járművek rendszeres – évente legalább 2 alkalommal történő – fertőtlenítését azért tartjuk szükségesnek, hogy a jármű belső terét folyamatosan támadó baktériumok, (E. Coli, Bacillus Cereus, Staphylococcus) ne tudjanak megtelepedni és elszaporodni.

  Klíma tisztítás

  7.300 Ft

  bővebben
  A klímaberendezés tisztítására, valamint annak szűrőinek cseréjére minden évben legalább két alkalommal sort kell ejtenie minden jármű tulajdonosnak. A klíma rendszerben lerakódott szennyeződések káros hatással vannak az emberi szervezetre, különös tekintettel a csecsemő korú gyermekekre. A berendezésben lerakódó, pangó, majd kiáramló baktériumokat belélegezhetjük vezetés vagy utazás közben, mely bizonyos extrém esetekben halálos kimenetelű betegség okozója lehetnek.

  Polírozás

  23.000 Ft-tól

  bővebben
  A fényezés hibáiból eredő mattulás a legszembetűnőbb külső probléma az autókon. Ennek kezelése jelenleg több technológiával, rengeteg polírozó anyaggal és eszközzel lehetséges. Az alap fényesítéstől a fényezés korrigáló kezelésen keresztül a 3 lépcsős polírozásig széles a paletta. Kollégáink folyamatosan képzik magukat, naprakészek a legfejlettebb anyagokkal kapcsolatban, többek között Német, Svájci, Olasz és Amerikai anyagokkal dolgoznak. Ezek segítségével és a több éves tapasztalattal biztosan az Ön járművének fényezéséhez legmegfelelőbb polírpasztát és technikát alkalmazzák.

  Kemény wax

  7.500 Ft-tól

  bővebben
  Nem kerámia de sokkal komolyabb, mint egy általános viasz réteg. Ez a speciális bevonat jobban megvédi a karosszériát a UV sugárzástól, fakulástól vagy kisebb hajszál karcoktól. Enyhíti a bogarak és rovarok vagy akár madarak ürülékének beívódását, beleégését a fényezésbe.

  A anyag felviteléhez speciális gépet használunk. Miután alaposan beledolgozzuk az anyagot a felületbe, meghatározott ideig rajta hagyjuk, majd egy durva koronggal távolítjuk el. Végül egy puha, erre a célra kifejlesztett ronggyal töröljük át a felületet így jön létre a kívánt fényes felület.

  Motorkozmetika

  2.300 Ft

  bővebben
  Sokan nagyon ritkán, vagy akár szinte soha nem néznek a jármű motorterébe. Egy esetleges eladás során azonban megdöbbenve tapasztalják, hogy az ott található alkatrészek felületei első ránézésre visszafordíthatatlanul beszennyeződtek.

  Ez elkerülhető egy évente elvégzett motortér tisztítással. Speciális vegyszerrel fújjuk le a felületeket, mely azonnal kifejti hatását, szemmel láthatóan feloldja a motortérre rárakódott olajos, zsíros szennyeződéseket. Átmossuk a motor és a karosszéria felületeit is, majd végül magasnyomású hideg vízzel mossuk le a maradék vegyszert, hogy teljesen tiszta felületet szárazra törölhessük. Sűrített levegővel átfújjuk és az ügyfél kérésére speciális, szilikont nem tartalmazó ápoló anyaggal vonjuk be műanyag felületeket.

  Kárpit tisztítás

  23.000 Ft-tól

  bővebben
  A kávé, a cukros üdítők és a csokoládé szokta a legtöbb és legnehezebben tisztítható foltot ejteni a kárpiton. A cigarettafüst és a nikotin kellemetlen szaga beleivódik az egész belső felületbe, melyektől nagyon szennyezett és kellemetlen illatúvá válnak a járművek. Mi “Elbánunk minden szennyeződéssel!” A tisztítás során a szennyeződés mertekéhez szükséges arányban keverjük be a kárpit tisztító anyagot; puha kefével, szivaccsal tisztítjuk a felületet. Majd enyhe vizes kezelés után nagy szívóhatású géppel távolítjuk el a huzat szálai közül a fellazított szennyeződést. Az ügyfél végül egy teljesen kiszárított és tiszta felülettel szembesül, amikor beleül ismét a autójába. A friss illattal már elengedhetetlen, ennek tényét nem írjuk le, győződjön meg róla személyesen!

  ÜGYFÉLVÉLEMÉNY

  A kerámia kezelés és bevonat

  A kerámia bevonat azért érdekes, mert értékállóvá teszi az autót. Emellett nem mindig van időm arra hogy időt szenteljek rá, és a kerámia bevonat után az autót csak át kell törölni és csillog. Nagyon elégedett vagyok a CITYWASH-al, köszi srácok!

  Tóth Gergely Tivadar

  Ha őszinte akarok lenni, a karc mentesség miatt választottam. Megláttam a videót, hogy kb csak le kell törölni a karcolást. Munkámból adódóan rengetegszer kell megállnom parkolóházakban és az autó ezeket megsínyli. Kicsit meghúzzák, kicsit megtolják, megkarcolják az autót, amit a kerámia kezelés után csak letörlök. Nagyszerű.

  Kiss Erika

  City Wash autókozmetika - Bankcenter- 1
  City Wash autókozmetika - Bankcenter- 2
  City Wash autókozmetika - Bankcenter- 3
  City Wash autókozmetika - Bankcenter- 4
  City Wash autókozmetika - Bankcenter- 5
  City Wash autókozmetika - Bankcenter- 6
  City Wash autókozmetika - Bankcenter- 7
  City Wash autókozmetika - Bankcenter- 8
  City Wash autókozmetika - Bankcenter- 9
  City Wash autókozmetika - Bankcenter- 10
  City Wash autókozmetika - Bankcenter- 11
  City Wash autókozmetika - Bankcenter- 12
  Call Now Button